Du er landet på Vaskeskab.dk, det helt rigtige sted at finde underskabsudtræk. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle underskabsudtræk tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Häfele underskabsudtræk til montage bag skuffefront – hvid bund

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Beslagsmanden.

Her kan “Häfele underskabsudtræk til montage bag skuffefront – hvid bund” fås til 988,85 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Häfele underskabsudtræk til montage bag skuffefront eller drejelåge.
Dette udtræk er produceret med sider i forkromet stål og en hvid træbund.
Udtrækket bruges som inderskuffe i et underskab med skuffefronter eller drejelåger. Materiale: Kurv og udtræk…

Se hos Beslagsmanden ❯❯

2: Underskabsudtræk, montage bag skuffefront, antiskrid-bund.

Anden anbefaling har vi fundet hos Beslagsmanden, hvor du kan købe Underskabsudtræk, montage bag skuffefront, antiskrid-bund. til kun 1367,40 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Kesseböhmer underskabsudtræk til montage bag skuffefront.
Dette udtræk er med en forkromet kurv med hvid hyldebund med antiskrid-effekt, og bruges som inderskuffe i et underskab med skuffefront. Udtrækket er Blum Tandem, og er et top kvalitets udtræk me…

Se hos Beslagsmanden ❯❯

3: Underskabsudtræk, montage bag skuffefront, trådbund.

Næste anbefaling er “Underskabsudtræk, montage bag skuffefront, trådbund.”.

Dagens bedste tilbud på “Underskabsudtræk, montage bag skuffefront, trådbund.” har vi fundet hos Beslagsmanden hvor prisen lige nu er 1588,75 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Kesseböhmer underskabsudtræk til montage bag skuffefront.
Dette udtræk er med en forkromet kurv med trådbund, og bruges som inderskuffe i et underskab med skuffefronter. Udtrækket er Blum Tandem, og er et top kvalitets udtræk med fuldudtræk og intgreret…

Se hos Beslagsmanden ❯❯

4: Underskabsudtræk, montage på skuffefront, antiskrid-bund.

Sidste produkt på vores liste er Underskabsudtræk, montage på skuffefront, antiskrid-bund. som vi har fundet til 1353,35 hos Beslagsmanden.

Forhandlerens beskrivelse:
Kesseböhmer underskabsudtræk til montage på skuffefront.
Dette udtræk er med en forkromet kurv med hvid hyldebund med antiskrid-effekt, og monteres på skuffefronten. Udtrækket er Blum Tandem, og er et top kvalitets udtræk med fuldudtræk og intgreret dæm…

Se hos Beslagsmanden ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste underskabsudtræk i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse underskabsudtræk:

Dyreste Underskabsudtræk på listen er Underskabsudtræk, montage på skuffefront, trådbund. fra Beslagsmanden med en pris på 1824.80. Billigste udvalgte Underskabsudtræk er Häfele underskabsudtræk til montage bag skuffefront – trådbund som du kan købe for 843.95 hos Beslagsmanden. Forskellen på de to priser er 980.85 kr. – de 4 Underskabsudtræk vi har fundet koster i gennemsnit 3707.46 kr.
Ovenstående Underskabsudtræk data og priser er hentet fra 1 butikker (Beslagsmanden). Alle Underskabsudtræk tilbud er opdateret i dag 05-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.